Zet je bedrijf als aantrekkelijk werkgever op de kaart.

Hoe is het met het online werkgevers imago?


Juist door de corona crisis is het online imago van een werkgever alleen maar belangrijker geworden.

Je bedrijf is méér dan alleen je producten of de diensten die je aanbiedt. Dé kracht achter jouw bedrijf is natuurlijk je personeel.
Door middel van Employer Branding zet je jezelf als aantrekkelijk werkgever op de kaart. Maar hoe doe je dat nou? Waar moet je beginnen? Heb je wel tijd hiervoor?

Wij zijn Anouk en Jos en zetten je menselijk kapitaal in jullie bedrijfsprocessen in de spotlights voor nu en de toekomst.
Denk aan bijvoorbeeld: dynamische foto’s van je medewerkers in het proces, video interviews, korte bedrijf- en personeels film/promo, vacature video marketing, employer branding plan etc etc.
Wij maken die unieke kijk achter de schermen en laten met enthousiasme zien waar je bedrijf in uitblinkt en bouwen zo samen aan een sterk werkgeversmerk.

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat het verbeteren van je werkgeversmerk enorm bijdraagt aan je wervingsproces, je bent meer gericht op de toekomst, je valt op tussen je concurrenten en in de markt. Onderscheid je als werkgever. Zorg ervoor dat mensen juist bij jou willen werken!

Anouk heeft als ervaren en gepassioneerd recruiter inzicht en kennis verkregen bij diverse bedrijven hoe je de juiste talenten aanspreekt.
Jos is ervaren beeldmaker en legt op een dynamische manier de mens in je bedrijf vast op foto of video.

Maak nu een vrijblijvende (online) afspraak en wij zorgen voor een passende maatwerk offerte. We werken volgens de richtlijnen van het RIVM en kunnen op de nodige afstand werken. Zo nodig met beschermende middelen.

Ben je enthousiast geworden? Neem dan nu contact op!